Experți de peste 15 ani în curățarea și debavurarea industrială a pieselor

Independent de firmele pe care le reprezentăm, vă oferim întotdeauna soluția optimă pentru problema dumneavoastră tehnică.

Curățare industrială

MB  TRADING oferă încă din 2007, un program complet de mașini performante de curățare industrială, perfect integrate în procesele moderne de producție. Cu o experiență îndelungată și conexiuni cu furnizori premium, recunoscuți la nivel internațional, MB  TRADING vă susține cu soluții personalizate, adaptate celor mai exigente standarde specifice sectorului dumneavoastră de producție. Alegeți-vă partenerul de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele!

Află mai multe

Debavurare

Portofoliul complex de tehnologii și mașini de debavurare industrială oferit de MB  TRADING vă ajută să atingeți gradul de performanță dorit, cu costuri  optime. Know-how-ul acumulat ne permite o consiliere orientată pe nevoile dumneavoastră reale. Prin gama completă de servicii de consiliere, ofertare, punere în funcțiune, service, mentenanță și piese de schimb, dorim să devenim partenerul dumneavoastră competent, pe termen lung.

Află mai multe

Soluții personalizate

Parteneriatul cu MB  TRADING vă aduce un plus de valoare prin competență, performanță și siguranța calității, transferate relației cu clienții dumneavoastră finali. Datorită programului complet de mașini și tehnologii, soluțiile optime pe care vi le oferim nu sunt condiționate de interesele de vânzări ale producătorilor. Aceasta ne permite să alegem mașina cea mai potrivită pentru dumneavoastră, ca și cum am face-o pentru noi înșine.

Află mai multe

Investiție sigură

Prin îndrumarea obiectivă, independentă de producătorii mașinilor, am câștigat încrederea clienților, oferindu-le exact ceea ce au nevoie: mașinile potrivite. Lista lungă de clienți de referință confirmă recunoașterea fiabilității mașinilor oferite și a calității tuturor serviciilor MB  TRADING. Oferta noastră completă, incluzând toate accesoriile și consumabilele necesare unui proces performant, vă garantează cel mai înalt grad de siguranță a investiției dumneavoastră.

Află mai multe

În orice afacere bună, există doi câștigători!

De ce MB TRADING?

Partenerii noștri de încredere:

Elma - curățare cu ultrasunete
Tratarea apelor uzate
EVT - mașini curățare piese
Hoeckh - mașini de curățare piese
Mașini de tratarea apelor uzate
Mașini de curățat piese
Curățare cu ultrasunete
Mașini de curățat piese industriale
Mașini de curățat piese
Sablare
Debavurare
Sablare
Vibrofinisare