Project Description

Curățare robotizată:

4 JET

Curățarea cu laser, îndepărtarea vopselei, pregătirea suprafețelor sau prelucrarea altor suprafețe cu laserul oferă numeroase avantaje: Laserele funcționează uscate, fără atingere, precis și oferă rezultate consistente.
Pentru prelucrarea suprafețelor complexe în formă de 3D, este perfect logic să combinați tehnologia laser cu flexibilitatea și repetabilitatea roboților industriali. Robotul permite deplasarea capului laser peste suprafață pentru a fi procesat urmând o cale de mișcare pre-programată.
Pentru a facilita proiectarea și programarea sistemelor robotizate de curățare cu laser – și pentru a oferi soluții economice bazate pe scară – am dezvoltat gama SCANYWHERE.

4JET SCANYWHERE – MODULARITATE PENTRU ECONOMIE ȘI RANDAIMENT MAI BUN

În loc să personalizăm echipamentele în jurul fiecărei noi sarcini de curățare, am definit module inteligente care ne permit să creăm o soluție de procesare laser personalizată fără costuri inginerești semnificative: Modularitatea înseamnă un risc tehnic mai redus, timpi de livrare mai mici și o economie mai bună.

Mai multe despre 4Jet: https://www.4jet.de/

Mașini similare, accesorii

Ne bucurăm să vă îndrumăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Formular de Contact