Project Description

4JET SCANYWHERE

Curățarea cu laser, îndepărtarea vopselei, pregătirea suprafețelor sau prelucrarea altor suprafețe cu laserul oferă numeroase avantaje: Laserele funcționează uscate, fără atingere, precis și oferă rezultate consistente.
Pentru prelucrarea suprafețelor complexe în formă de 3D, este perfect logic să combinați tehnologia laser cu flexibilitatea și repetabilitatea roboților industriali. Robotul permite deplasarea capului laser peste suprafață pentru a fi procesat urmând o cale de mișcare pre-programată.
Pentru a facilita proiectarea și programarea sistemelor robotizate de curățare cu laser – și pentru a oferi soluții economice bazate pe scară – am dezvoltat gama SCANYWHERE.

MODULARITATE PENTRU ECONOMIE ȘI RANDAIMENT MAI BUN

În loc să personalizăm echipamentele în jurul fiecărei noi sarcini de curățare, am definit module inteligente care ne permit să creăm o soluție de procesare laser personalizată fără costuri inginerești semnificative: Modularitatea înseamnă un risc tehnic mai redus, timpi de livrare mai mici și o economie mai bună.

SOFTWARE 3-ÎN 1

Nucleul oricărei soluții SCANYWHERE este un motor software puternic care permite crearea rapidă a unei rețete de procesare integrate pentru mișcarea robotului, funcționarea capului de scanare laser și controalele sursei laser cu doar câteva mouse-uri.
Programarea se realizează prin simpla selectare a zonelor țintă dorite în modelul CAD al piesei. Software-ul SCANYWHERE asigură apoi automat distanța adecvată pentru a menține focalizarea corectă a laserului și asigură păstrarea suprapunerii pulsului ales și a altor setări laser.
Concepute inițial pentru a alimenta produsele noastre la cheie, modulele individuale sunt acum disponibile și pentru integratorii de linie și clienții OEM care doresc să-și proiecteze propriul sistem de procesare a suprafeței cu laser, dar care doresc să beneficieze de experiența noastră de două decenii în construirea mașinilor laser industriale.

4 Jet - curățare robotizată

AVANTAJE CHEIE PENTRU UTILIZATORII SOFTWARE-ULUI SCANYWHERE

 • SCANYWHERE creează o rețetă pentru 3 componente cheie în același timp: laser, scaner și robot
 • Generarea de rețete intuitive în modelul CAD al fiecărei părți
 • Alegerea între zboruri și cusătura câmpurilor de scanare
 • Platforma deschisă pentru a facilita majoritatea laserelor și roboților de marcă
  Dar 4JET nu se oprește la furnizarea creierelor, ci oferă și pachete hardware – variind de la nucleul unui sistem de procesare cu laser până la celule complet automatizate de prelucrare a suprafeței cu laser la cheie. Puteți alege dintre:
  SCANYWHERE Engine – „doar creierul“: software și controlerul nostru pentru PC
 • Această soluție este ideală pentru integratorii de linii care proiectează soluții de fabricație cu mai multe procese, au cunoștințe laser și doresc să automatizeze singuri procesul de suprafață laser.
  SCANYWHERE Integration – „creier și mâini“ – pe lângă comenzi, furnizăm robot, sursă laser și optică, inclusiv setări laser adaptate pentru aplicația dvs. – testate și testate în laboratorul nostru.
 • Pentru integratori cu automatizare care necesită integrarea unei soluții laser, dar care nu au experiență specifică laserului.
  SCANYWHERE La cheie – „soluția completă“ – un sistem laser clasa 1 complet automatizat, gata de utilizare – care include manipularea materialelor și instalarea la cheie.
 • Pentru clienții OEM care doresc să facă treaba: hands-off, în buget, în termen.