Project Description

MICROFAB

CURĂȚAREA CU LASERUL ȘI PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI

Îmbinarea materialelor mixte necesită suprafețe perfecte înainte de lipire sau sudare. Vedeți cum laserele pot curăța, activa sau structura suprafețele pentru a crea potrivirea perfectă prin îndepărtarea vopselei, a acoperirilor sau a lubrifianților și prin asprarea controlată a suprafeței.

ÎNLĂTURAREA VOPSELEI ȘI ÎNDEPĂRTAREA STRATULUI DE ACOPERIRE CU LASER

Sistemele de vopsea concepute pentru cele mai solicitante condiții de temperatură și funcționare nu sunt menite să fie îndepărtate cu ușurință, dar în procesele de asamblare și lipire este necesară îndepărtarea selectivă a vopselei. Citiți mai multe despre modul în care laserele elimină mascarea dezordonată și costisitoare înainte de acoperire sau stropire cu spray.

INSPECȚIA ROȚILOR ȘI ANVELOPELOR

Pentru a preveni nepotrivirea dintre roțile și anvelopele corespunzătoare și pentru a vă asigura că produsul corect de înaltă calitate este furnizat de montatorul de roți producătorului auto sau utilizatorului final, este esențial să se verifice anvelopa, roata și ansamblul acestora înainte, în timpul și / sau după procesul de asamblare. Sistemele complet automatizate de inspecție a anvelopelor și roților 4JET oferă perete lateral (DOT), profil, supapă, ansamblul roților, precum și scanări de proiectare a roților pentru a reduce costurile operaționale, pentru a asigura trasabilitatea completă și pentru a asigura produse de înaltă calitate în liniile de montare a roților.