Project Description

Coșuri pentru piese:

Bo Inno

Compania BO-INNO proiectează și produce suporturi de piese specifice clientului, de la o cantitate de unu până la producție de serie. Ne putem baza pe peste 20 de ani de experiență în proiectare. În prezent avem peste 200 de clienți și putem produce peste 1.000 de aplicații diferite.

Ne bazăm pe o colaborare strânsă cu clientul:

    • Proiectarea comună a unui proiect de construcție conform cerințelor clientului
    • Producerea unei prime mostre în departamentul nostru de mostre
    • Faza de testare in procesul de proba la client
    • Dezvoltarea și adaptarea în continuare a coșului
  • Rezultatul este transportatorul optim pentru produsul individual al clientului

Ne place să folosim eficiența sârmei atunci când suportul piesei de prelucrat este folosit și la curățarea pieselor. Pentru producția de serie, putem recurge la diverse opțiuni de fabricație, care îndeplinesc întotdeauna eficient cantitățile relevante.

Clientul nostru primește un suport pentru piese de prelucrat care este adaptat individual produsului și procesului său la un raport preț-performanță optimizat.

Discutați cu noi, vom fi bucuroși să vă rezolvăm problema.

Site-ul Bo Inno: https://www.bo-inno.de/
Din motive de design, coșurile cu o lățime de plasă de 12 mm au o plasă mai mare la colțuri. În puținele cazuri în care este necesar, putem reduce dimensiunea acestei plase folosind un fir de colț suplimentar.

Cadrul mare de stivuire de 16 mm nu este doar compatibil cu coșurile obișnuite de curățare și transport, dar oferă și un grad ridicat de siguranță la stivuire.

Lustruirea electrolitică face suprafața extrem de netedă și închisă. De asemenea, investește componentele sistemului MEFO-BOX cu o strălucire de înaltă calitate. Acest aspect de înaltă calitate înseamnă adesea că coșurile sunt manipulate cu mai multă grijă.

Site-ul Render: https://www.metallform.de/en

Produse similare, accesorii

Ne bucurăm să vă ajutăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Contact