Project Description

tratare ape tehnologice

Tratarea apei pentru curățarea industrială a pieselor:

ENVIRO FALK

De peste 30 de ani, EnviroFALK dezvoltă, proiectează și fabrică sisteme de tratare a apei pentru o mare varietate de industrii. Fie pentru domeniul industrial sau spitale si laboratoare. Clienți de renume ne-au acordat încrederea și se bazează pe tehnica preparării apelor de proces, a apei pure și ultra pure de la Enviro Falk. Vă stăm la dispoziție cu îndrumare competentă și servicii de cea mai bună calitate, pentru tratarea apelor dumneavoastră.

Unic: centru de regenerare EnviroFALK pentru schimbătoare de ioni
Într-una dintre cele mai moderne stații de regenerare din Europa, în locația centrală din Westerburg și în multe alte locații EnviroFALK, pregătim profesional rășinile din schimbătoarele de ioni pentru dvs. Tehnologia de ultimă oră și instalațiile noastre interne de preparare a apei asigură procese care economisesc resursele, asigurând astfel servicii de cea mai bună calitate în demineralizarea completă sau parțială a apei.

Procesul complet de regenerare este optimizat pentru recuperarea substanțelor valoroase din apele reziduale care conțin metale, fiind o alternativă economică față de investiția într-o instalație proprie de tratare a apelor uzate, care este adesea mult prea complexă și neeconomică pentru clienții noștri.

Tratarea apei este esențială
Aveți nevoie de un partener în tratarea apelor uzate? Atunci ați ajuns la locul potrivit. Deoarece avem soluții pentru multiple industrii, cerințe și suntem sensibili la exigențele legate de grija față de mediu. Împreună vom lămuri detaliile și vom dezvolta un sistem optim de tratare a apei pentru dvs. Valoarea adăugată aici? Știm că tratarea nu se referă doar la calitatea apei. Este vorba despre mult mai mult: concepte de soluții ecologice care reduc consumul de apă, cu costuri reduse de operare, tehnologii pentru fiabilitate maximă și, bineînțeles, servicii pe care vă puteți baza.

Până la ultimul detaliu
Prin curățarea industrială a pieselor, se îndepărtează particulele sau depunerile nedorite de pe suprafețele acestora, fără a lăsa reziduuri. Curățenia absolută este crucială pentru succesul proceselor ulterioare (de exemplu, vopsire, galvanizare…), pentru funcționarea sigură a componentelor și, desigur, pentru calitatea finală a produselor dumneavoastră. De ce aveți nevoie pentru a realiza acest lucru? – De diferite grade de calitate a apei.

Nu doar potrivire, ci o potrivire perfectă
Sistemele de tratare a apei EnviroFALK nu doar servesc scopului, ci fac mai mult! Fiecare sistem de tratare a apei este adaptat individual și proiectat pentru aplicația dorită. Metodele de prelucrare utilizate sunt atent selectate în funcție de gradul de puritate necesar al componentelor. Aceasta înseamnă că tuturor produselor li se acordă exact tratamentul de care au nevoie – pentru a asigura calitatea maximă în condiții economice.

Suntem experți în tratarea apei în domeniul industriei medicale, industriei optice, industriei auto, prelucrarea metalelor și galvanizarea lor.

Site-ul firmei EnviroFALK: https://www.envirofalk.com/

Mașini similare, accesorii:

Ne bucurăm să vă îndrumăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Formular de Contact