Project Description

EVT LIMPIO

Dacă trebuie să curățați și să degresați cantități mari de materiale vrac în coșuri, LIMPIO este alegerea ideală pentru compania dumneavoastră.
Aceasta oferă timpi de livrare foarte scurți, indiferent de solventul pe care îl utilizați. LIMPIO se ocupă, de asemenea, fără efort de piese foarte uleioase și de materii străine aderente, cum ar fi particulele de metal.

Cele mai dificile părți pot fi curățate prin aplicarea vidului. Un controler de program stocat ușor reprogramabil vă permite să reglați cu precizie instalația la diferite aplicații și să profitați de o gamă largă de procese de curățare și degresare. Durata ridicată de funcționare a instalației este asigurată de serviciul nostru online de întreținere și diagnosticare la distanță, pe care l-am dezvoltat în colaborare cu SIEMENS. De pe un iPhone sau iPad, putem interoga date și putem modifica setările oriunde în lume pentru a rezolva rapid și eficient atât defecțiunile, cât și problemele aparente și reale. În cazul în care aveți nevoie de asistență de la EVT pentru modificarea programelor de instalații, vă vom sprijini online de la sediul nostru.

Date tehnice

Solvenți utliizabili: Percloretilena (PER)
Tricloretilena (TRI)
Hidrocarburi (HC A III)
Alcooli modificaŃi (A III)
Volumul de solvent: de la 200 dm³
Puterea de încălzire: min. 10 kW
Puterea instalată: min. 30 kW
Aer comprimat: 6 – 8 bar
Masa maşinii: 2000 – 6000 kg
Capacitatea de degresare: 5 – 10 şarje / h până la 100 kg / şarjă
Dimensiunea coşului: toate dimensiunile standard coşuri speciale la cerere
Dimensiuni de gabarit: în funcție de necesități
Mod de lucru: 1 – 3 schimburi