Project Description

Curățare cu ultrasunete:

EVT

BAMBINO poate fi personalizat pentru practic orice operație de curățare, inclusiv curățare cu ultrasunete. Aceasta include piese întoarse, electronice, instrumente medicale, bijuterii, piese optice sau dispozitive de fixare a implanturilor dentare. Are toate capacitățile tipice ale instalațiilor EVT și poate fi echipat cu precizie cu caracteristici opționale pentru sarcina la îndemână.

Are toate capacitățile tipice ale instalațiilor EVT și poate fi echipat cu precizie cu caracteristici opționale pentru sarcina la îndemână. Un controler de program stocat ușor reprogramabil vă permite să reglați cu precizie instalația la diferite aplicații. Clientul poate profita de o gamă largă de procese de curățare și degresare. Durata ridicată de funcționare a instalației este asigurată de serviciul nostru online de întreținere și diagnosticare la distanță, pe care l-am dezvoltat în colaborare cu SIEMENS.

De pe un iPhone sau iPad putem interoga date și putem modifica setările oriunde în lume pentru a rezolva rapid și eficient atât defecțiunile aparente, cât și cele reale.

Site-ul companiei EVT: www.evt-gmbh.eu

Mașini similare, accesorii

Ne bucurăm să vă îndrumăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Formular de Contact