Project Description

Curățare piese supradimensionate:

EVT

La fel ca toate celelalte instalații EVT, mașinile de curățare EVT GIGANT TOP sunt proiectate și customizate pentru clienții noștri. Acest lucru se aplică atât caracteristicilor lor, cât și proporțiilor lor, care sunt adaptate cu atenție la spațiul disponibil. Caracteristicile sunt ajustate pentru a îndeplini cerințele fiecărui caz individual. După cum arată ilustrațiile, practic nu există limite la provocările implicate sau la posibilitățile de a le stăpâni. Fie că aveți nevoie de o versiune cu mai multe camere, de un design cameră-cu-cameră sau de un sistem simplu cu o singură cameră, ne adaptăm echipamentele GIGANT la funcționarea dumneavoastră. Cu specificațiile și opțiunile disponibile, modelele GIGANT exprimă în mod clar filosofia EVT: „Făcut pe măsură și nevoie!”

Seria GIGANT a fost concepută special pentru curățarea şi degresarea pieselor mari şi/sau grele.

Aceste maşini sunt în funcțiune la mulți clienți de referință şi vă stau la dispoziție pentru a vă putea face o primă impresie despre camera de lucru „gigantică“, dotările complete şi eficiența lor deosebită.

Maşinile GIGANT vă oferă, prin dotări corespunzătoare, soluții pentru aproape orice problemă de curățare/degresare.

Gigant – încărcare frontal-verticală
Cu cât este mai mare capacitatea unei instalații, cu atât trebuie acordată mai multă atenție caracteristicilor de siguranță concepute pentru a preveni daunele cauzate de scurgerea solventului. Acest lucru este valabil mai ales pentru încărcătoarele frontale. GIGANT cu încărcare frontal-verticală oferă siguranță deosebită! Încărcătoarele frontale tipice prezintă un risc latent de scurgere a solventului lichid sau a vaporilor de solvent atunci când ușa camerei este deschisă dacă apar defecte tehnice. Răspunzând cererii puternice, am abordat această problemă și am dezvoltat încărcătoarele noastre frontal-verticale sigure.GIGANT cu încărcare frontal-verticală sunt disponibile pentru încărcare manuală sau cu un sistem de încărcare complet automatizat.

Gigant- încărcare verticală

La fel ca toate celelalte instalații EVT, mașinile de curățare EVT GIGANT TOP sunt proiectate și customizate pentru clienții noștri. Acest lucru se aplică atât caracteristicilor lor, cât și proporțiilor lor, care sunt adaptate cu atenție la spațiul disponibil. Caracteristicile sunt ajustate pentru a îndeplini cerințele fiecărui caz individual. După cum arată ilustrațiile, practic nu există limite la provocările implicate sau la posibilitățile de a le stăpâni. Fie că aveți nevoie de o versiune cu mai multe camere, de un design cameră-cu-cameră sau de un sistem simplu cu o singură cameră, ne adaptăm plantele GIGANT la funcționarea dumneavoastră. Cu specificațiile și opțiunile disponibile, modelele GIGANT exprimă în mod clar filosofia EVT: „Făcut pe măsură și nevoie!”

Mai multe despre Höckh: https://evt-gmbh.de/

Produse similare, accesorii

Ne bucurăm să vă ajutăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Formular de Contact