Project Description

Curățare prin imersie și jeturi:

EVT

Este cunoscut faptul că rezultatele cele mai bune de degresare a pieselor se obtin prin folosirea solvenţilor organici cloruraţi, de tipul percloretilenei. In ciuda acestui avantaj, solvenţii cloruraţi sunt dăunatori sănătăţii omului şi mediului ambiant. Aceast fapt a dus la limitarea prin legi ale UE a emisiilor lor. Folosirea solvenţilor cloruraţi în maşini de degresat este permisă numai cu condiţia controlui emisiilor, adică în sisteme închise.
Firma germana EVT este renumită exact in acest domeniu de construcţie de maşini care îndeplinesc condiţiile stricte amintite.

Mașinile de curățare prin imersie și jeturi marca EVT pot fi personalizate pentru practic orice operație de curățare.

Aceasta include piese întoarse, electronice, instrumente medicale, bijuterii, piese optice sau dispozitive de fixare a implanturilor dentare. Are toate capacitățile tipice ale instalațiilor EVT și poate fi echipat cu precizie cu caracteristici opționale pentru sarcina la îndemână.

EVT Vario are toate capacitățile tipice ale instalațiilor EVT și poate fi echipat cu precizie cu caracteristici opționale pentru sarcina la îndemână. Un controler de program stocat ușor reprogramabil vă permite să reglați cu precizie instalația la diferite aplicații.

Clientul poate profita de o gamă largă de procese de curățare și degresare. Durata ridicată de funcționare a instalației este asigurată de serviciul nostru online de întreținere și diagnosticare la distanță, pe care l-am dezvoltat în colaborare cu SIEMENS. De pe un iPhone sau iPad putem interoga date și putem modifica setările oriunde în lume pentru a rezolva rapid și eficient atât defecțiunile aparente, cât și cele reale.

Site-ul companiei EVT: https://evt-gmbh.de/

Mașini similare, accesorii

Ne bucurăm să vă îndrumăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Formular de Contact