Project Description

Curățare cu solvenți organici:

EVT Front Top

Este cunoscut faptul că rezultatele cele mai bune de degresare a pieselor se obtin prin folosirea solvenţilor organici cloruraţi, de tipul percloretilenei.

In ciuda acestui avantaj, solvenţii cloruraţi sunt dăunatori sănătăţii omului şi mediului ambiant. Aceast fapt a dus la limitarea prin legi ale UE a emisiilor lor.

Folosirea solvenţilor cloruraţi în maşini de degresat este permisă numai cu condiţia controlui emisiilor, adică în sisteme închise.
Firma germana EVT este renumită exact in acest domeniu de construcţie de maşini care îndeplinesc condiţiile stricte amintite.

Un bun renume – De la cele mai mici piese pentru implanturi dentare şi până la roţi dinţate de câteva tone, sute de instalaţii EVT degresează piese în întreaga lume.
Gama completă de maşini deserveşte firme de la micii producători de bijuterii până la lideri mondiali din industria aeronautică sau de tratamente termice.

Alimentarea frontal-verticală însumează avantajele alimentării frontale a instalaţiei cu siguranţa alimentării verticale a unei camere de lucru, a cărei nivel maxim de solvent este sub nivelul uşii de alimentare. Prin aceasta sunt excluse accidentele cauzate de solvent prin deschiderea neglijentă / defectuoasă a uşii.

Automatele de spălare EVT din seria LIMPIO au fost întotdeauna costruite astfel, la modelele BAMBINO şi GIGANT există posibilitatea de a alege între versiunile cu alimentare verticală (Toplader) sau frontal-verticală.

Variante cu camere multiple sunt posibile la seriile GIGANT şi LIMPIO. Simultan şi complet independent se pot desfăşura procese diferite în ambele camere ale unei instalaţii. La seria GIGANT se pot realiza şi aşa-numitele versiuni cameră-în-cameră. Prin aceasta s-a venit în întâmpinarea dorinţei clienţilor care au permanent de degresat piese mari sau cantităţi mari, dar în şarje reduse şi piese mici pe care doresc să le degreseze prin imersie şi prin ultrasunete. Camera de lucru mică din interiorul celei mari reduce necesarul de solvent şi prin aceasta şi puterea generatorului de ultrasunete instalat; economiile fiind evidente.

Camere de lucru la cererea clientului
de la câţiva litri până la sute de metri cubi, sunt fabricate individual la cerere. Multitudinea de opţiuni care se pot realiza în interiorul camerelor de lucru precum rotire, basculare cu unghi reglabil, oscilare verticală sau orizontală, pulverizare sau pulverizare cu presiune mare, registru de pulverizare manual sau automat, imersie cu sau fără ultrasunete, scufundarea produsului etc. depăşeşte conţinutul acestei prime informări. La dorinţa dumneavoastră, se pot planifica probe de degresare în fabrică, cu piesele pe care le produceţi şi – dacă nu există conflicte de interese sau de concurenţă – se pot vizita instalaţii EVT în întreprinderile clienţilor.

Grad maxim de siguranţă
Instalaţiile EVT îndeplinesc cerinţele normelor europene de mediu VOC şi variantele lor de aplicare la nivel naţional. Siguranţa proceselor de degresare este ţelul urmarit in proiectarea acestor masini. Acolo unde alimentarea frontală a instalaţiilor este obligatorie din motive de flux de producţie, acestea sunt dotate cu dispozitivul de alimentare FRONTAL-VERTICALĂ; prin aceasta se înţelege o alimentare frontală urmată de coborârea vericală, sigură a piesei în camera de lucru.

Flexibilitate:
„Construit conform dorinţelor şi necesităţilor clientului“ înseamnă în primul rând luarea în considerare a condiţiilor impuse legate de mărime şi greutate, a proceselor necesare şi a particularităţilor legate de tratarea sau manipularea pieselor de curăţat. În al doilea rând, flexibilitatea înseamnă adaptarea instalaţiei la spaţiul avut la dispoziţie în hala de producţie.

Preţ convenabil
Instalaţiile speciale produse de firma EVT sunt de fapt standard! Sistemul modular permite construirea instalaţiilor complexe la un preţ convenabil. Singurul lucru pe care instalaţiile individuale rezultate îl mai au în comun cu soluţiile standard este preţul convenabil.

Service simplificat
Încă din faza de concepţie a maşinilor se pune un accent deosebit pe accesibilitatea maximă a tuturor componentelor şi zonelor de întreţinere. EVT realizează de ani de zile, în întreaga lume, analize la distanţă a instalaţiilor prin conexiune modem, aceasta permiţind o reducere substanţială a intervenţiilor personalului de service.

Simplitate în deservire
Panourile senzitive de comandă permit utilizarea mai multor limbi, precum şi schimbarea acestora. Prin utilizarea unei structuri logice a comenzilor, erorile de comandă sunt aproape excluse.

Mai multe despre EVT: https://evt-gmbh.de/en/

Mașini similare, accesorii

Ne bucurăm să vă îndrumăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Formular de Contact