Project Description

Curățare prin imersie și jeturi, pentru performanțe maxime:

Höckh

Având o experienţă de peste 50 de ani în domeniul construcţiei de maşini pentru spălarea/ degresarea/ uscarea pieselor, firma Höckh, renumită la nivel mondial prin programul complex de instalaţii care folosesc soluţii apoase sau solvenţi, se impune prin garantarea curățării pieselor, la performanțe maxime.

Marca proprie MULTICLEAN a devenit un nume de referinţă şi datorită robusteţii şi siguranţei în funcţionare.

Mașinile MULTICLEAN vă oferă următoarele performanțe:
– 1 până la 12 coșuri pe șarjă
– coșuri standard de la 600x400x250 până la dimensiuni speciale la cererea clientului, cu masa totală pe șarjă de până la 1000 de kilograme
– sisteme conveioare complet automatizate
– mașini cu una sau mai multe camere de lucru
– mașini speciale la cererea clientului

AUTOMATIZĂRI: de la simple conveioare cu role până la deservirea cu roboți, mașinile MULTICLEAN pot fi dotate cu întreaga gamă posibilă de automatizări.

Curățare cu alcool modificat, solvenți tip percloretilenă sau hidrocarburi
MULTICLEAN S – mașini în sistem închis ermetic pentru degresarea și curățarea pieselor complexe, cu găuri de diametre foarte mici, în condiții economice. Din cauza problemelor de mediu specifice curățării cu solvenți, folosirea alcoolului modificat ca soluție intermediară între curățarea cu soluții apoase și cea cu solvenți  (de exemplu, percloretilenă), câștigă teren la nivel mondial.
– mașini complet automate, lucrând în mai multe schimburi
– curățare prin spreiere, imersie, cu filtrare completă în circuit, inundare sub presiune, ultrasunete și degresare cu aburi
– variante cu 2, 3 sau 4 tancuri, pentru procese complexe de curățare, inclusiv conservare
– întreținere integrată a băilor prin distilare în bypass și eliminarea continuă a uleiurilor
– în funcție de dotare, mașinile pot fi folosite pentru curățări intermediare sau curățare finală, cu performanțe maxime
– mașina este compatibilă cu toate variantele de solvenți

Curățare cu soluții apoase. 
MULTICLEAN A – mașini pentru curățarea de precizie și îndepărtarea particulelor și murdăriei de pe piese, folosind soluții apoase. Deși presupune costuri mai mari pentru neutralizarea apelor uzate, curățarea cu soluții apoase garantează condiții optime de îndepărtare a particuleor și murdăriei de pe piese.
– mașini complet automate, lucrând în mai multe schimburi
– curățare prin jeturi, imersie, cu filtrare completă în circuit, inundare sub presiune și ultrasunete
– curățarea și uscarea cu vacuum a găurilor și capilarelor
– număr nelimitat de recirculări ale soluțiilor din rezervoarele de curățare și clătire
– separarea exactă între soluțiile de curățare și cele de clătire
– tancuri rotunde, verticale fără colțuri care ar permite acumularea murdăriei, cameră de lucru lustruită electrochimic și sisteme de filtrare performante, cu cartușe
– uscare cu aer fierbinte, infraroșu sau vacuum
– sisteme de tratare a soluțiilor uzate, adaptate cerințelor dumneavoastră

Curățare hibridă
Complexitatea proceselor moderne de producție și dezvoltarea lichidelor de răcire-ungere moderne constituie o provocare pentru procesele de curățare. Liniile de producție folosesc tot mai des, în diferite faze, lichide de răcire-ungere diferite, de exemplu ulei pentru ambutisare și emulsii pentru prelucrarea mecanică. În aceste cazuri, folosirea solvenților la curățare poate genera depuneri de săruri sau alte substanțe anorganice nedorite pe piese, iar curățarea cu soluții apoase poate fi neeconomică în cazul cantităților mari de ulei sau a uscării complexe.
Soluția acestei probleme este o combinare a ambelor procese într-o singură mașină: degresarea economică cu solvenți, apoi curățarea intermediară cu soluții apoase a petelor de săruri și clătirea finală cu solvenți, urmată de uscarea eficientă în vacuum.

Site-ul companiei HÖCKH: www.hoeckh.com

Mașini similare, accesorii

Ne bucurăm să vă îndrumăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Formular de Contact