Project Description

Curățare cu jeturi:

HÖCKH

Tehnologie matură într-un format compact – Sistemele de curățare compacte din seria standard MULTICLEAN combină tehnologia de proces sofisticată, componente dovedite, comenzi variabile și o structură de sistem ușor de întreținut într-un design compact. Sistemele standard MULTICLEAN sunt pre-asamblate și fabricate în loturi mici, rezultând timpi de livrare scurți.

Puternic când vine vorba de cerințele specifice ale clienților – Sistemele Höckh MULTICLEAN sunt proiectate pe stații de lucru CAD 3D moderne. În acest fel, vă putem prezenta un aspect semnificativ încă din etapa de ofertă și putem începe planificarea detaliată împreună cu dvs. Dezvoltăm soluția ta de curățare specifică pe baza unor componente standardizate.

Producția Höckh reprezintă cea mai înaltă precizie – astfel încât să puteți beneficia de sistemul dumneavoastră pe termen lung:

  • Tehnologie modernă de instalare a țevilor folosind țevi din oțel inoxidabil îndoite CNC și sudate orbital.

Planificare electrică proprie, inclusiv construcția dulapului de distribuție.
Controale extinse de calitate și funcționare de testare a fiecărei mașini înainte de livrare.
Service rapid si competent de catre specialisti.

De la curățenia intermediară rapidă până la curățarea finală în camera curată. Sistemele apoase ajută oriunde emulsiile, compușii sau amprentele ar interfera cu un rezultat strălucitor.

Site-ul Höckh: https://www.hoeckh.com/

Mașini similare, accesorii

Ne bucurăm să vă îndrumăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Formular de Contact