Project Description

Tratarea apei pentru curățarea industrială a pieselor:

KMU LOFT

Tratarea apelor uzate a viitorului: evaporatorul cu vid
Tratarea apei de proces cu tehnologia Evaporator
Apa este o resursă foarte prețioasă. Dezvoltăm soluții inovatoare pentru tratarea apelor uzate și a fluidelor bazate pe tehnologia noastră brevetată de evaporare cu vid pentru a proteja resursa respectivă. Sistemele noastre creează cicluri de proces extrem de eficiente, economice și aproape fără apă uzată, cu multiple beneficii economice și de mediu.

Evaporatoarele cu vid nu doar reciclează apele uzate tratate pentru a le reutiliza în procesul dumneavoastră de producție. De asemenea, vă ajută să minimizați costurile. Cu tehnologia noastră puteți recupera și reutiliza produse secundare valoroase ale apei uzate.

Evaporator KLC – Miezul sistemelor noastre complet integrate, personalizate
Evaporatoarele cu vid KMU LOFT sunt tehnologia de alegere pentru o afacere fără apă uzată și pentru extragerea distilatelor foarte pure din apa de proces. Distilatele generate prin evaporarea în vid sunt practic lipsite de ulei rezidual, metale grele și alte substanțe. Evaporatoarele cu vid pot fi folosite pentru a trata aproape orice apă de proces, sunt complet automate și vă ajută să economisiți energie prețioasă și resurse de apă.

Tratarea apei este esențială
Aveți nevoie de un partener în tratarea apelor uzate? Atunci ați ajuns la locul potrivit. Deoarece avem soluții pentru multiple industrii, cerințe și suntem sensibili la exigențele legate de grija față de mediu. Împreună vom lămuri detaliile și vom dezvolta un sistem optim de tratare a apei pentru dvs. Valoarea adăugată aici? Știm că tratarea nu se referă doar la calitatea apei. Este vorba despre mult mai mult: concepte de soluții ecologice care reduc consumul de apă, cu costuri reduse de operare, tehnologii pentru fiabilitate maximă și, bineînțeles, servicii pe care vă puteți baza.

Până la ultimul detaliu
Prin curățarea industrială a pieselor, se îndepărtează particulele sau depunerile nedorite de pe suprafețele acestora, fără a lăsa reziduuri. Curățenia absolută este crucială pentru succesul proceselor ulterioare (de exemplu, vopsire, galvanizare…), pentru funcționarea sigură a componentelor și, desigur, pentru calitatea finală a produselor dumneavoastră. De ce aveți nevoie pentru a realiza acest lucru? – De diferite grade de calitate a apei.

Nu doar potrivire, ci o potrivire perfectă
Sistemele de tratare a apei EnviroFALK nu doar servesc scopului, ci fac mai mult! Fiecare sistem de tratare a apei este adaptat individual și proiectat pentru aplicația dorită. Metodele de prelucrare utilizate sunt atent selectate în funcție de gradul de puritate necesar al componentelor. Aceasta înseamnă că tuturor produselor li se acordă exact tratamentul de care au nevoie – pentru a asigura calitatea maximă în condiții economice.

Suntem experți în tratarea apei în domeniul industriei medicale, industriei optice, industriei auto, prelucrarea metalelor și galvanizarea lor.

Site-ul firmei EnviroFALK: https://www.envirofalk.com/

Mașini similare, accesorii:

Ne bucurăm să vă îndrumăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Formular de Contact