Project Description

Curățare cu jeturi:

MAFAC – ELBA

Spălare cu jeturi, cu două băi şi eficienţă sporită

MAFAC s-a specializat în curățarea industrială cu soluții apoase a pieselor, cu o singură cameră de lucru, oferind 6 tipuri de mașini standardizate, care pot fi adaptate prin numeroase opțiuni la cerințele concrete de curățare. Sistemul patentat MAFAC, care permite rotirea atât a coșurilor cât și a duzelor, vă oferă rezultate mai bune de curățare și uscare, cu o eficiență energetică maximă.

Cu MAFAC ELBA sunteți echipat ideal pentru diversele cerințe în curățarea industrială a pieselor. Sistemul cu două băi este compact, puternic, ecologic și poate fi folosit foarte flexibil. Mașinile de curățat ELBA sunt integrate în procesele de prelucrare din întreaga lume, asigurând rezultate optime.

Companii din industria electrotehnică, ateliere de prelucrări mecanice, beneficiază de avantajele mașinii ELBA, la fel ca și ateliere de galvanizare, tratamente termice și vopsire. Piese în vrac sau individuale, din oțel inoxidabil, turnat, fontă, metale neferoase sau plastic sunt curățate eficient.

Maşina compactă ELBA realizează spălarea, clătirea și uscarea temeinică şi garantată a pieselor sensibile, cu configuraţie complexă.

ELBA: 2 cuve pentru spălare și clătire eficientă, timpi de proces și tranzitorii reduși, întreținerea eficientă a băilor, uscarea cu aer fierbinte sau comprimat.

În funcție de cerințe, cele două băi sunt disponibile pentru un ciclu principal de curățare sau clătire. Prin sistemul de suflare rotativ cu aer comprimat în impulsuri sau uscare cu aer fierbinte, MAFAC vă oferă opțiuni suplimentare pentru uscarea optimă a pieselor.

Întreținerea eficientă a băii este garantată de un separator coalescent de ulei.

Control tactil al panoului de comandă, ușor de utilizat. Software-ul de afișare vizuală MAVIATIC, dezvoltat de specialiștii MAFAC, oferă o logică excelentă de utilizare, într-un aspect „Windows”.

Site-ul companiei MAFAC: https://www.mafac.de/

Mașini similare, accesorii

Ne bucurăm să vă îndrumăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Formular de Contact