Project Description

Curățare cu jeturi:

Mafac – Kea

MAFAC s-a specializat în curățarea industrială cu soluții apoase a pieselor, cu o singură cameră de lucru, oferind 6 tipuri de mașini standardizate, care pot fi adaptate prin numeroase opțiuni la cerințele concrete de curățare. Sistemul patentat MAFAC, care permite rotirea atât a coșurilor cât și a duzelor, vă oferă rezultate mai bune de curățare și uscare, cu o eficiență energetică maximă.

În cele mai mici spații, MAFAC KEA vă oferă tehnologie de proces de înaltă calitate pentru o gamă largă de aplicații. Experimentați numeroasele avantaje ale acestei mașini compacte de curățat cu un singur tanc în utilizare descentralizată. Rezultatele foarte bune de curățare obținute de MAFAC cu KEA sunt datorate sustemului MAFAC, de rotație paralelă sau inversă a coșului cu piese și a duzelor de schimbare sau uscare. Echiparea sistemului de pulverizare cu duze cu jet plat și circular permite atât curățarea de suprafață cât și în profunzime a pieselor. Piesele sunt uscate folosind un sistem rotativ de suflare cu aer fierbinte.

Smart în întreținerea băii
Un colector de suprafață instalat în tanc, în combinație cu un separator coalescent de ulei, asigură o stabilitate ridicată a băii. Opțional poate fi instalat un filtru suplimentar pentru filtrarea fină a circuitului de spălare, care filtrează cele mai mici particule de murdărie.

KEA: Mașină compactă, economisind spațiu, cu zgomot redus
În ciuda dimensiunilor mici ale mașinii, tancul mașinii KEA are un volum impresionant de 320 de litri, prelungind la maxim durată de folosire a soluției de spălare. Cu un nivel de zgomot de aproximativ 70 dB(A), MAFAC KEA este de-a dreptul silențioasă.

Mai multe despre Mafac: https://www.mafac.de/

Mașini similare, accesorii

Ne bucurăm să vă îndrumăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Formular de Contact