Project Description

Curățare cu ultrasunete:

MAFAC – PALMA

Spălare cu jet şi prin imersie, cu ultrasunete, cu două băi şi eficienţă sporită

MAFAC s-a specializat în curățarea industrială cu soluții apoase a pieselor, cu o singură cameră de lucru, oferind 6 tipuri de mașini standardizate, care pot fi adaptate prin numeroase opțiuni la cerințele concrete de curățare. Sistemul patentat MAFAC, care permite rotirea atât a coșurilor cât și a duzelor, vă oferă rezultate mai bune de curățare și uscare, cu o eficiență energetică maximă.

Maşina compactă PALMA realizează concomitent spălarea cu jeturi şi prin imersie, îmbinând astfel într-un singur proces avantajele celor două tehnici de spălare. Această combinaţie reuşită permite spălarea, clătirea și uscarea temeinică şi garantată a pieselor sensibile, cu configuraţie complexă.

PALMA: 2 sau 3 cuve pentru spălare și clătire eficientă, timpi de proces și tranzitorii reduși, întreținerea eficientă a băilor, uscarea opțională cu vacuum. Prin golirea forțată, rapidă, a camerei de curățare, MAFAC PALMA contribuie semnificativ la reducerea timpilor tranzitorii.

Curățarea eficientă a pieselor mari și a loturilor de piese: pentru piesele cu dimensiuni mari sau loturi de piese, MAFAC PALMA XL oferă o flexibilitate ridicată și performanțe excelente de curățare. Acestea includ toate avantajele modelului de bază MAFAC PALMA, cum ar fi pulverizarea combinată individual și curățarea prin inundare. Tehnologia cu 2 sau 3 băi îndeplinește cerințe stricte privind curățenia, oferindu-vă flexibilitate în stabilirea procesului de curățare.

Pentru uscarea pieselor, maşina MAFAC PALMA este prevăzută cu un sistem de suflare cu impulsuri de aer comprimat, cu aer fierbinte și/sau cu vacuum.

Întreținerea eficientă a băii este garantată de un separator coalescent de ulei.

Control tactil al panoului de comandă, ușor de utilizat. Software-ul de afișare vizuală MAVIATIC, dezvoltat de specialiștii MAFAC, oferă o logică excelentă de utilizare, într-un aspect „Windows”.

Site-ul companiei MAFAC: www.mafac.de

Mașini similare, accesorii

Ne bucurăm să vă îndrumăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Formular de Contact