Project Description

Curățare prin imersie și jeturi:

MAFAC – PALMA XL

Spălare cu jet şi prin imersie, cu două băi şi eficienţă sporită

Maşina compactă MAFAC, de curăţare industrială a pieselor prin spălare în soluţii apoase, realizează concomitent spălarea sub jet şi prin imersie, îmbinând astfel într-un singur proces avantajele celor două tehnici de spălare. Această combinaţie reuşită permite curăţarea temeinică şi garantată a pieselor sensibile, cu configuraţie complexă. Instalaţia PALMA dispune de un sistem de imersie rapidă prin intermediul căruia şarja poate fi imersată 100% într-un interval de 30 de secunde. Două rezervoare pentru soluţia apoasă asigură spălarea prin imersie rapidă.

Sistemul de diuze cu jet integral garantează atât o spălare punctuală cât şi de suprafaţă.

Prin intermediul unui sistem tridimensional de ţevi de curăţare, este posibilă o spălare suplimentară frontală, folosindu-se diuze cu jet integral. Astfel, se obţine o optimizare şi o mai mare eficienţă a procesului de curăţare.

Timpi de proces și tranzitori reduși, întreținerea eficientă a băii
Prin golirea extrem de rapidă a camerei de curățare, MAFAC contribuie semnificativ la reducerea timpilor de proces și tranzitori. Întreținerea eficientă a băii este garantată de un separator coalescent de ulei.

Pentru uscarea pieselor, maşina MAFAC PALMA este prevăzută cu un sistem de condensare şi suflare cu impulsuri.

Control tactil al panoului de comandă, ușor de utilizat
Software-ul de afișare vizuală MAVIATIC, dezvoltat de specialiștii MAFAC, oferă o logică excelentă de utilizare, într-un aspect „Windows”.

Curățarea eficientă a pieselor mari și a loturilor
Pentru piesele cu dimensiuni mari sau loturi la scară largă, MAFAC PALMA XL oferă o flexibilitate ridicată și performanțe excelente de curățare. Acesta include toate avantajele modelului de bază MAFAC PALMA, cum ar fi pulverizarea combinată individual și curățarea inundațiilor. Tehnologia cu dublă sau triplă baie care îndeplinește cerințe stricte privind curățenia este disponibilă pentru modelul mare al mașinii, obținând o curățare eficientă.

Site-ul companiei MAFAC: www.mafac.de

Mașini similare, accesorii

Ne bucurăm să vă îndrumăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Formular de Contact