Project Description

Curățare cu jeturi:

MAFAC – PURA

Mașina de curățare compactă cu pulverizare MAFAC PURA dotată cu tehnologie cu o singură baie, este concepută ca o mașină de curățare completă pentru utilizare descentralizată. În consecință, se reduce la esențial atât în ​​structură, cât și în programare. Partea esențială este tehnologia de proces MAFAC patentată și dovedită, cu rotație contrarotativă a coșului-duză. Ca rezultat, MAFAC PURA funcționează eficient și realizează curățarea sigură și eficientă a suprafețelor pieselor. Uscarea are loc printr-un sistem de suflare cu impuls de aer cald.

Pe lângă tehnologia puternică, această mașină de curățat prin pulverizare impresionează prin funcționalitatea și simplitatea sa. Programul standard de selecție al MAFAC PURA este conceput astfel încât să poată fi operat cu ușurință de către oricine. În acest fel, punerea în funcțiune poate fi efectuată pe cont propriu. Echipamentul suportă și manipularea simplă a mașinii în alte privințe: trusa de pornire cu coș și curățător facilitează startul, dimensiunile coșului permit loturi mici sau curățarea intermediară și finală rapidă a pieselor individuale de prelucrat.

Un separator opțional de ulei coalescent și o filtrare de înaltă calitate a fluxului principal asigură o durată de viață lungă și stabilă a băii. Un alt avantaj: intervalul de tensiune al mașinii este proiectat pentru utilizare în întreaga lume. Din punct de vedere vizual, designul modern al mașinii, în care MAFAC se bazează pe utilizarea de noi materiale, transmite un aspect atractiv în producție. MAFAC PURA completează gama de produse. Tehnologia de înaltă calitate oferă posibilitatea de a desăvârși procesul de curățare industrială a pieselor.

Mai multe despre Mafac: https://www.mafac.de/

Mașini similare, accesorii

Ne bucurăm să vă îndrumăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Formular de Contact