Project Description

Coșuri pentru piese:

Metallform

Coșurile noastre de curățare și transport sunt produse standard din rondele din oțel inoxidabil cu o suprafață lustruită electrolitic. Materialul de înaltă calitate, cu durată lungă de viață este potrivit pentru toate mediile de curățare și previne contaminarea înapoi de la coș la componentă, precum și contaminarea băilor din cauza coroziunii și separării zincului.

Folosirea rundelor oferă și avantaje pentru curățare. Spre deosebire de cutiile din tablă sau tabla perforată, coșurile noastre de sârmă au un comportament optim de drenaj și un transport minim de suporturi.

Calitatea (curățarea) fără compromisuri este sporită și mai mult de faptul că coșurile noastre sunt construite fără rame și colțuri din tablă.

Prin urmare, nu există părți ale coșului în care se pot aduna particule sau murdărie, care ar contamina componenta și/sau mediul de curățare.

Deoarece rondele sunt complet sudate între ele, nu există colțuri „ascuțite”, margini sau capete de sârmă, care preia riscul de rănire.

Din motive de design, coșurile cu o lățime de plasă de 12 mm au o plasă mai mare la colțuri. În puținele cazuri în care este necesar, putem reduce dimensiunea acestei plase folosind un fir de colț suplimentar.

Cadrul mare de stivuire de 16 mm nu este doar compatibil cu coșurile obișnuite de curățare și transport, dar oferă și un grad ridicat de siguranță la stivuire.

Lustruirea electrolitică face suprafața extrem de netedă și închisă. De asemenea, investește componentele sistemului MEFO-BOX cu o strălucire de înaltă calitate. Acest aspect de înaltă calitate înseamnă adesea că coșurile sunt manipulate cu mai multă grijă.

Site-ul Render: https://www.metallform.de/en

Produse similare, accesorii

Ne bucurăm să vă ajutăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Contact