Project Description

Curățare piese în coșuri:

Render

Peste 30 de ani de experienta in executia de masini de curatat standard si la cererea clientilor din diferite domenii, la nivel mondial.

O investitie in masinile RENDER este argumentata de faptul ca:

  • firma Render produce de peste 30 de ani masini de curatat standard si la cererea clientilor din diferite domenii.
  • toate masinile sunt de calitate germana, concepute si produse in Germania.
  • printre clientii de referinta din intreaga lume se numara: mici ateliere de reparatii, producatori de masini de curse pentru Formula 1, care curata
  • componentele motoarelor la fiecare reparatie cu masini RENDER, producatori de piese si componente pentru industria de automobile sau constructii de masini.
  • diversitatea mare de masini produse a permis acumularea unui know-how de cea mai buna calitate, aplicat la toate masinile produse.
  • executia ingrijita si bine proportionata a carcasei masinii, de exemplu, cu diferite posibilitati suplimentare de adaptare optima a proceselor de curatare la piesele dvs. este inca o dovada a profesionalismului Render.
  • masinile sunt executate din tabla din otel inoxidabil, fiind dotate cu componente de cea mai buna calitate.

Seria C a masinilor de curatat piese mici este o varianta a seriei standard W tip 40 / 60 / 80, ca un utilaj combinat cu cos de spalare pe platou rotativ si dispozitiv de basculare detasabil cu cos pentru piese mici.

Pe cosul se splare cu platou rotativ se curata piese fara cavitati, componente mari și produse de curatat care nu necesita rasturnare.

In sistemul de basculare detasabil cu cos pentru piese mici integrat se curata produsele de spalat cu cavitati, piese mici cu gauri, piese sensibile și piese vrac.

Site-ul Render: https://www.render-mbtrading.ro/

Mașini similare, accesorii

Ne bucurăm să vă îndrumăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Formular de Contact