Project Description

MOTOR CLEAN

Seria Motor Clean include mașini cuprinse între 30 – 8000 litri special concepute pentru curățarea componentelor și accesoriilor auto.
Aceste mașini facilitează cerințele: ateliere de garaj, ateliere de reparații de vehicule comerciale, laboratoare de testare a combustibilului, reparații de motoare marine, ingineri electrici, industria aeronautică, inginerie de precizie și generală, reconstrucție de motoare, ateliere de reparații cu turbocompresoare etc.
Eficiența sistemelor de curățare cu ultrasunete Tierra Tech® pentru piese auto este remarcabilă. Uleiurile, grăsimile și carbonul pot fi îndepărtate rapid și eficient. Mașinile din seria Motor Clean sunt special concepute pentru curățarea tuturor tipurilor de componente care se găsesc în industria motorului, inclusiv, dar fără a se limita la următoarele; chiulase, blocuri de cilindri, arbori coti, arbori cu came, carburatoare, biele, pistoane, componente turbocompresor, injectoare diesel, filtre DPF, componente ale sistemului de frânare, componente ale cutiei de viteze și ale transmisiei, radiatoare etc.

Seria de mașini Motor Clean folosește frecvența de lucru de 40 kHz (cu un sistem de măturare de ± 2%). Acest lucru a fost determinat ca fiind cel mai eficient pentru curățarea componentelor din sectoarele descrise mai sus, deoarece realizează cea mai bună curățare fără a deteriora materiale moi, cum ar fi aluminiu, magneziu, alamă etc., cum ar fi 40-90 kHz (multi-frecvență) pentru curățarea plăcilor electronice sau a anumitor materiale moi, sau în cazul în care cerințele de calitate ale clientului sunt foarte speciale și 28 kHz (sistem de măturat ± 2%) pentru curățarea anumitor oțeluri componente cu un volum mare din ingineria producției sau industria marină.

Tierra Tech MOT 600N - curățare cu ultrasunete

MOT 600N

Mai multe informații
Tierra Tech MOT 2000N - curățare cu ultrasunete

MOT 2000N

Mai multe informații
Tierra Tech MOT 8000N - mașină de curățare cu ultrasunete

MOT 8000

Mai multe informații