MISIUNE

Misiunea noastră este aceea de a vă convinge că puteți face performanță doar alegând calitatea.
MB TRADING vă oferă mașini de curățare și debavurare industrială, de calitate premium, împreună cu servicii și consiliere de calitate.

VIZIUNE

Viziunea MB TRADING este strâns legată de un mediu de afaceri transparent și corect, fundamentat pe decizia de a alege cea mai bună soluție tehnică și economică existentă. Pentru a vă oferi acest avantaj, am dezvoltat relații de afaceri cu producători de mașini de curățare sau debavurare industrială, de renume mondial, aducând în portofoliul nostru un program complet și diversificat tehnologic.

VALORI

Când o afacere se clădește pe CALITATE, succesul este parțial garantat. Vă oferim COMPETENȚĂ, prin mașini adaptate perfect nevoilor dumneavoastră, oricât de exigente și neobișnuite ar fi, asigurându-vă PERFORMANȚĂ pe termen lung.

Ne adresăm domeniului industrial, care se confruntă cu numeroaselor provocări în producție.

Dispunem de un program complet de mașini de curățare industrială și debavurare și suntem gata în orice moment să vă oferim soluții adaptate celor mai ridicate exigențe.

Deținem certificările de calitate care ne autorizează drept experți în domeniu.

Avem autonomie deplină în elaborarea ofertelor, întrucât nu suntem condinționați de interesele de vânzări ale producătorilor, ci doar de necesitățile dumneavoastră reale.

Plasăm nevoile dumneavostră în centrul acțiunilor noastre, garantând cele mai bune rezultate celor care decid să dezvolte un parteneriat cu noi.

Partenerii noștri de încredere:

Elma - curățare cu ultrasunete
Tratarea apelor uzate
EVT - mașini curățare piese
Hoeckh - mașini de curățare piese
Mașini de tratarea apelor uzate
Mașini de curățat piese
Curățare cu ultrasunete
Mașini de curățat piese industriale
Mașini de curățat piese
Sablare
Debavurare
Sablare
Vibrofinisare

Cereți o ofertă

Veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant al firmei noastre