Project Description

Debavurare criogenică

Pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră individuale ca producător de piese turnate din cauciuc și plastic, vă punem la dispoziție cel mai mare grad posibil de flexibilitate. Aceasta înseamnă că, la noi, primiți exact mașina care este exact adaptată pentru a se potrivi cerințelor operațiunii dumneavoastră. În special în domeniul debavurării criogenice, vă putem oferi o gamă largă de sisteme diferite.

Dumneavoastră determinați specificațiile – noi construim sistemul adecvat, în varianta, dimensiunea, cu volumele și cu accesoriile de care aveți nevoie. AW Technik este partenerul dumneavoastră cu experiență și calificat pentru debarbarea criogenică.

Evaporator KLC – Miezul sistemelor noastre complet integrate, personalizate
Evaporatoarele cu vid KMU LOFT sunt tehnologia de alegere pentru o afacere fără apă uzată și pentru extragerea distilatelor foarte pure din apa de proces. Distilatele generate prin evaporarea în vid sunt practic lipsite de ulei rezidual, metale grele și alte substanțe. Evaporatoarele cu vid pot fi folosite pentru a trata aproape orice apă de proces, sunt complet automate și vă ajută să economisiți energie prețioasă și resurse de apă.

Mai multe informații: https://www.kmu-loft.com/

Vă oferim următoarele mașini de debavurare criogenică: