Project Description

Ce este debavurarea în masă de alice vibratoare

Debavurarea pieselor devine din ce în ce mai importantă. În ultimii ani, performanța proceselor de tăiere a metalelor a crescut semnificativ. În același timp, totuși, debavurarea se efectuează adesea folosind aceeași metodă ca acum zeci de ani. Operația de debavurare, în special, impune cerințe ridicate în ceea ce privește calitatea și fiabilitatea procesului, pentru a putea fabrica în mod eficient din punct de vedere al costurilor și cu o calitate ridicată în structurile de producție extrem de organizate de astăzi și piesele de lucru din ce în ce mai complexe. Aici, procesul PINFLOW este deosebit de potrivit ca alternativă inovatoare la alte procese.

Piesele de prelucrare care trebuie debavurate sunt fixate într-un dispozitiv specific piesei situat pe placa de lucru în zona de prelucrare a utilajului. Placa de lucru, împreună cu dispozitivul de fixare și piesele de prelucrat, este setată în vibrații orizontale.

Dispozitivul, care este conceput ca un container, este umplut cu mediul de debavurare. Vibrațiile generează o mișcare relativă între piesa de prelucrat și mediul de debavurare.

Mediul de debavurare constă de obicei din bile mici de oțel care nu numai că lucrează în exteriorul piesei de prelucrat în timpul procesului de prelucrare, dar pătrund și în piesele greu accesibile din interiorul piesei de prelucrat.

Sistemul PINFLOW poate fi utilizat ori de câte ori piese simple și complexe sunt debavurate în interior și în exterior, unde reziduurile de nisip de turnare trebuie îndepărtate sau suprafața trebuie netezită. Sistemul PINFLOW este ideal pentru integrarea în structurile de producție existente. În special insulele de producție pot fi completate în mod optim de sistemul PINFLOW ca un sistem de debavurare descentralizat. Conectarea la mașini de tăiat, cum ar fi centrele de prelucrare sau strungurile, este foarte ușoară, indiferent dacă încărcarea se face manual sau printr-un sistem de încărcare automată. Sistemul PINFLOW poate fi utilizat atât în ​​instalații de producție de inginerie de precizie, cât și în turnătorii.

Află mai multe despre PinFlow: https://www.2kmaschinenbau.de/

Mașina

PinFlow Pulsar 1200

Mai multe informații