Project Description

Debavurare în masă de alice vibratoare:

Pulsar 1200

Vibrațiile cauzate de procesul de prelucrare sunt amortizate de amortizoarele speciale de vibrații pe care se află întreaga mașină. Acest lucru asigură faptul că nu se transmit vibrații către mașinile de prelucrare din vecinătatea mașinii PINFLOW și influențează negativ procesele de acolo. Zona de lucru cu blatul de lucru dispus vertical și masa de vibrații este complet închisă, astfel încât nici un mediu de debavurare, nici emulsia de clătire nu pot scăpa.

Mediul de debavurare este transportat înapoi cu mișcări uniforme și continue. În timpul transportului mediului de debavurare înapoi în containerul de stocare, mediul de răcire este separat și procesat separat. Sunt disponibile diferite metode pentru prepararea emulsiei de clătire. Selecția adecvată poate fi adaptată în mod specific cerințelor clienților noștri. Sistemul este controlat de un PLC Siemens de tip S7. Datorită navigării în meniuri structurate inteligent, este garantat un control confortabil și sigur al mașinii.

Ne bucurăm să vă îndrumăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de debavurare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Formular de Contact