Project Description

Debavurare în masă de alice vibratoare

Debavurarea pieselor de prelucrat câștigă în importanță. În ultimii ani, eficiența proceselor de generare a cipurilor a crescut semnificativ. În același timp, totuși, debavurarea este deseori încă efectuată folosind aceeași metodă ca acum zeci de ani. Procesul de debavurare în special impune cerințe ridicate privind calitatea și fiabilitatea procesului pentru a putea fabrica în mod rentabil și cu o calitate înaltă în structurile de producție extrem de organizate de astăzi și piese de prelucrat din ce în ce mai complexe. Procesul PINFLOW este deosebit de potrivit aici ca o alternativă inovatoare la alte procese.

Mediul de debavurare constă, de obicei, din bile mici de oțel, care nu numai că lucrează pe exteriorul piesei de prelucrat în timpul procesului de prelucrare, dar pătrund și în piesă și provoacă efectul de debavurare chiar și în locuri greu accesibile.

Sistemul PINFLOW poate fi folosit oriunde trebuie debavurate piese simple și complexe în interior și exterior, unde reziduurile de nisip de turnare trebuie îndepărtate sau suprafața trebuie netezită. Sistemul PINFLOW este ideal pentru integrarea în structurile de producție existente. Insulele de producție în special pot fi completate optim de sistemul PINFLOW ca sistem de debavurare descentralizat. Conectarea la mașini de tăiat precum centrele de prelucrare sau strunguri este foarte simplă, indiferent dacă încărcarea se face manual sau printr-un sistem de încărcare automat. Sistemul PINFLOW poate fi utilizat în fabrici de producție mecanică de precizie, precum și în turnătorii.

Mai multe informații: https://www.2kmaschinenbau.de/

Vă oferim următoarele mașini de debavurare în masă vibratoare de alice: