Project Description

Curășare KLT - Render

RENDER W92

Masinile de curatare din seria W cu un diametru al cosului de la 400 pana la 3.000 mm sunt indicate pentru utilizare cu solutii apoase in baie incalzita (electric direct sau indirect prin schimbatoare de caldura, la cerere și cu gaz sau CLU).

Domeniile de utilizare ale acestor masini sunt:
•     curatarea diverselor materiale
•     reparatii
•     repuneri în functiune
•     fabricare de piese noi
•     detensionari și multe altele
si se fac in majoritatea cazurilor in medii calde/apoase/alcaline.

Mediul de curatare utilizat consta din apa cu adaugarea unui detergent in concentratii intre 1 și 5 %, putandu-se lucra atat in zona acida (fosfatare) cat și alcalina.

Pe langa tehnologia masinii un rol important pentru calitatea spalarii il are si detergentul utilizat – aici va putem consilia cu placere.
La diametre ale cosului mai mari de 900 mm copul masinii este taiat inclinat, astfel incat sa existe o inaltime de incarcare optima. Pentru aceasta masinile pot fi echipate la cerere cu un cos detasabil si un carut de lucru deplasabil.

Aceasta face posibila incarcarea si descarcarea in locuri diferite din intreprindere si, daca este necesar, se pot utiliza mai multe cosuri si carucioare. Prin incarcarea sub forma de sarje se obtine o productivitate ridicata. De asemenea un sistem de incarcare cu macara pentru produse de spalat grele este sigur, descentralizat şi simplu de utilizat.
Bineinteles ca putem livra și sisteme cu role sau sine pentru aceasta serie de masini. Masinile de curatare incepand de la tipul 200 sunt prevazute cu capac cu deschidere actionata mecanic.
Toate masinile din aceasta serie pot fi utilizate atat cu bai calde/apoase (W) si, intr-o constructie speciala, cu detergenti la rece, respectiv solventi (K) sau cu incalzire indirecta a baii pentru utilizarea unui amestec de 20% hidrocarburi şi 80% apa.