Project Description

Ce este sablarea?

Tehnologia de sablare este cumulul tuturor procedeelor de sablare pentru modificarea mecanică a proprietăţilor suprafeţelor prin intermediul agenţilor de sablare.

În tehnologia clasică de sablare, granulele de sablare ale agentului utilizat constituie scula de cu care suprafaţa este prelucrată mecanic. Granulele de sablare sunt dirijate pe suprafaţă cu ajutorul unui mediu de transport – în mod tradiţional aer comprimat sau apă. Jetul astfel alimentat este atât mediu de transport, cât şi sursă pentru energia cinetică necesară sablării, acesta accelerând mişcarea granulelor de sablare.

În funcţie de scopul sablării şi de rezultatul dorit se folosesc diverse procedee de sablare.

Gama de utilizare pentru tehnologii de sablare cuprinde aproape toate domeniile industriei. Aceasta se întinde de la cele mai mici piese, cu diametre de câţiva milimetri, până la vapoare întregi sau componente pentru poduri, la care pereţii sunt sablaţi cu tehnologie deschisă.

În domeniul prelucrărilor, tehnologiile de sablare aparţin celor mai importante metode pentru prelucrarea suprafeţelor. Datorită proceselor rapide şi eficace, acestea sunt indicate în mod special pentru producţie industrială. Tehnologiile de sablare pentru fabricație folosesc un circuit închis al agentului de sablare, fără afectarea mediului. Agentul de sablare utilizat și resturile rezultate pot fi, de regulă, debarasate fără formalităţi speciale.

Toate instalaţiile de sablare AUER pot funcţiona, la alegere, cu aer comprimat, umede, sau centrifugal. Fiecare dintre aceste tehnici se deosebeşte în principal prin puterea de sablare pe suprafaşă şi prin mediul de transport al energiei.

Parteneri sablare: https://www.sablare-auer.ro/
https://www.rump.de/

Vă oferim următoarele tehnologii și mașini de sablare: