Project Description

Tratarea apelor tehnologice și reziduale

De regulă, apa rezultată de la vibrofinisare conţine metale grele şi uleiuri sau are o valoare neconformă a pH-ului. Ca urmare, apa nu poate fi deversată netratată în reţeaua publică de canalizare.
Apa reziduală poate fi tratată fizico-chimic si apoi deversată. Trebuie ţinut cont însă că, pentru aceasta, sunt necesare o instalaţie de tratare a apei autorizată şi o autorizaţie de deversare.
Ca alternativă, apa poate fi tratată prin centrifugare şi, eventual, floculare, ca apă tehnolgică astfel încât să poată fi refolosită în procesul de vibrofinisare (proces de reciclare). De regulă, acest proces nu necesită autorizări, deoarece, după exploatare, apa de prelucrat poate fi debarasată ca reziduu.
Pentru apa rezultată care o încărcătură redusă, respectiv fără încărcătură, există posibilitatea tratării prin vaporizare. Distilatul rezultat poate fi debarasat sau refolosit.

Ne bucurăm să vă ajutăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Contact