Project Description

Ce este sablarea sub presiune?

Cabinele de sablare sub presiune cu tehnologia cu impulsuri de presiune AUER sunt soluţia optimă pentru lucrări de sablare brută. Suprafeţele pot fi prelucrate cu jet cu presiunea de până la 6 bar. Cabinele de sablare cu impulsuri de presiune AUER sunt o completare pentru tehnologia cu injector, având o putere triplă de sablare. O construcţie robustă din tablă de oţel, ferestre din sticlă securizată şi o cameră căptuşită cu cauciuc pentru protecţie la impact, precum şi recipiente de presiune verificate oferă o adaptare flexibilă la necesităţile specifice apicaţiei dumneavoastră.

Utilizare:
Curăţare, îndepărtarea ruginei şi a vopselei, Shot Peening

Material:
Cabinele de sablare din tablă de oţel de 4mm, construcţie sudată robustă şi stabilă

Livrarea standard cuprinde:
– grătar de lucru stabil
– podeţ de lucru
– căptuşeală din cauciuc pentru protecţie la impact
– recipient de presiune de15 litri

Opţional:
– masă rotativă montată pe grătar, acţionare electrică sau manală
– recuperare pneumatică a agentului de sablare pentru lucrul fără podeţ
– recuperare mecanică prin sistem cu cupe

CABINĂ DE SABLARE SUB PRESIUNE AUER ST 1200 ID
Puternică

Cabină de sablare sub presiune ST 1200 ID cu casetă de evacuare şi rezervor de presiune pentru sablare cu presiune în impuls pentru creşterea rapidă a puterii de sablare fără întreruperi. Recipiente de 4–32 litri care nu necesită verificare TÜV.

CABINĂ DE SABLARE SUB PRESIUNE AUER ST 1000 ID S
Practică

Pentru acces rapid şi încărcare frontală a utilajului de sablare, cabina este prevăzută cu uşă rabatabilă. Opţional se poate livra ca automat de sablare sau ca o cabină de sablare cu deschidere manuală a uşii.

CABINĂ DE SABLARE SUB PRESIUNE AUER ST 1000 ID Z
Multilaterală

Recuperarea pe principiul ciclonului permite amplasarea uilajului de sablare pe suprafaţă plană fără podeţ. Încărcarea şi descărcarea pieselor grele prin şine laterale.

AVANTAJ

Posibilitatea distanţelor mari de lucru

Caracteristici:

  • Putere mare şi uniformă pe suprafaţă.
  • Duza de sablare este alimentată cu aer comprimat şi agent de sablare printr-un furtun comun.
  • Nu depinde de greutatea specifică a agentului de sablare, acesta fiind presat în furtun şi antrenat în curentul de aer.
  • Sunt posibile distanţe mari de lucru (între deschiderea duzei şi suprafaţa piesei), deoarece agentul de sablare iese cu viteză mare

Mai multe despre Auer: https://www.sablare-auer.ro/

Ne bucurăm să vă ajutăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Contact

Mașini similare, accesorii