Project Description

Ce este sablarea umedă?

Cu cabinele de sablare umedă AUER vă oferim o soluţie optimă pentru prelucrarea suprafeţelor sensibile. Prin combinarea agentului de sablare cu apă se asigură un tratament menajant al pieselor. O fină debavurare şi rugozitatea nu mai constituie o problemă. Pompe puternice şi amestecătoare cu uzură redusă garantează sabarea umedă la o funcţionare continuă. Vizionarea clară a procesului de sablare este asigurată de o fereastrăde concepută special în acest scop, cu clătire automată integrată. Cabina de sablare construită dinoţel inoxidabil este concepută pentru o utilizare îndelungată în mediu umed. Separatorul de preaplin, conceput în conformitate cu normele de mediu actuale, împiedică ca agentul de sablare sau alte corpuri solide să ajungă în sistemul de canalizare.

Utilizare:
mătuire, finisare, lepuire, debavurare, sablare fină, microsablare

Material:
cabină din oţel inoxidabil VA cu grosimea de 3mm

Livrare standard:
– pistol de sablare de mare capacitate AUER
– sistem de clătire a ferestrei şi iluminare cu bec cu halogen de 200W
– pompă şi amestecător special cu uzură redusă
– separator din masă plastică cu sistem de regenerare şi ventilator
– alimentare cu apă proaspătă

Opţional:
– coşuri rotative cu ceas temporizator
– deplasare electrică a duzelor
– traverse
– separator ulei-apă
– separator în cascadă
– mese de clătire

AVANTAJ

Rugozitate extrem de redusă

Caracteristici:

  • Pistolul de sablare este alimemtat prin două furtune separate cu aer comprimat şi cu amestec de apă cu agent de sablare.
  • Alimentarea cu amestecul de apă cu agent de sablare se face cu o pompă submersibilă, o parte din energia pompei fiind folosită şi pentru agitarea continuă a amestecului de apă cu agent de sablare din bazin. Aceasta are o importanţă deosebită pentru asigurarea uniformităţii puterii de sablare.
  • Rugozitate extrem de redusă, deoarece granulele de agent de sablare sunt înconjurate de un film de apă care amortizează şocul.
  • De regulă se lucrează numai cu agent de sablare mineral.

Mai multe despre Auer: https://www.sablare-auer.ro/

Ne bucurăm să vă ajutăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Contact

EXEMPLE DE INSTALAŢII ŞI CABINE DE SABLARE UMEDĂ

CABINĂ DE SABLARE UMEDĂ AUER ST 1000 N

Utilaj multifuncţional

Prelucrare menajantă a pieselor mici în şarje în cabina de sablare cu execuţie specială, cu coş rotitor. Turaţia şi unghiul de înclinare au reglaje separate.

CABINĂ DE SABLARE UMEDĂ AUER ST 1200 N S

Utilaj specializat

Soluţie specială pentru prelucrări la interior pentru forme şi cochilii. Masa basculantă poate fi înclinată pneumatic până la ca. 60°.

CABINĂ DE SABLARE UMEDĂ AUER ST 1000 N SB

Utilaj complet

Prin dotare cu masă de clătire și separator de preaplin în cascadă, acest utilaj de sablare umedă este în configurație completă. Pe masa de clătire aflată direct lângă cabina de sablare, piesele pot fi curățate cu apă proaspătă, curată, înainte de a fi preluate.

Mașini similare, accesorii

Ne bucurăm să vă ajutăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Contact