Project Description

Agenți de curățare, detergenți pentru curățarea cu ultrasunete

Bazându-ne pe experiența noastră bogată, am dezvoltat o varietate de agenți concentrați de curățare și detergenți gata de utilizare, pentru diferite aplicații.

De la soluții de curățare și clătire cu sau fără apă, până la produse dedicate aplicațiilor speciale, toate produsele sunt disponibile în diferite dimensiuni de recipiente.

Site-ul Elma: https://www.elma-ultrasonic.com/en/

Elma Tec Clean A1 este utilizat în băile cu ultrasunete pentru curățarea substraturilor din sticlă și ceramică, precum și a componentelor electromecanice și a materialelor plastice. Contaminările precum reziduurile de la lustruire, uleiul ușor, grăsimea, agenții de flux, praful și amprentele digitale sunt complet îndepărtate.

Elma Tec Clean A2 conține amoniac și este conceput pentru curățarea metalelor neferoase și prețioase, precum și a aliajelor acestora, alamă, cupru, alte materiale feroase și sticla. Acest concentrat de curățare îndepărtează în mod fiabil reziduurile de lustruire, șlefuire și șlefuire, grăsimi și ulei.

Verificați rezistența zincului, aluminiului și aliajelor de metal ușor înainte de utilizare.

Utilizați Elma Tec Clean A3 după prelucrarea mecanică a oțelului inoxidabil, a oțelului și a altor materiale feroase, titan și metale prețioase. Îndepărtează eficient în băile de curățare cu ultrasunete reziduurile de șlefuire, lustruire, uleiul de găurire, grăsimea de tragere și lubrifianții de răcire de înaltă performanță.

Nu este potrivit pentru aluminiu și metale ușoare.

Elma Tec Clean A4 curăță metale, materiale plastice, ceramică, sticlă și cauciuc. Îndepărtează eficient impuritățile, cum ar fi uleiul și grăsimea, funinginea, reziduurile de ardere, praful, precum și agenții de lustruire și de lepuire.

Verificați rezistența aliajelor de metal ușor AlSiMg înainte de utilizare.

Elma Tec Clean A5 este un agent de curățare ușor alcalin pentru metale, fontă cenușie, aluminiu și metale ușoare, zinc și cauciuc. Materialele plastice rezistente la alcaline pot fi curățate și cu A5. Contaminările sub formă de ulei și grăsimi întărite, resturi de lac și vopsea, ceară, agenți de șlefuire și lustruire sunt îndepărtate de Elma Tec Clean A5.

Verificați rezistența materialelor plastice, aliajelor de Mg și lacurilor înainte de utilizare.

Utilizați Elma Tec Clean N1 pentru curățarea delicată cu ultrasunete a tuturor metalelor ușoare și prețioase, materiale plastice, ceramică, sticlă și cauciuc.

Îndepărtează eficient uleiul și grăsimea, agenții de șlefuire, de lepuire, lustruire, praful, și amprentele digitale. Elma Tec Clean N1 este fără baze și acizi, inodor și biodegradabil.

Elma Tec Clean S1 curăță metale neferoase, oțel inoxidabil, aluminiu și metale ușoare, alamă, oțel, materiale plastice și sticlă. Îndepărtează rugina, calcarul, peliculele de oxid (de exemplu, cocleala), precum și grăsimile și uleiurile minerale.

În plus, S1 este folosit și pentru pasivarea oțelurilor inoxidabile sau aliate cu crom. Pasivarea oțelurilor aliate cu crom se bazează pe extragerea de pe suprafețe a atomilor de fier, ceea ce duce la creșterea conținutului de crom al suprafețelor.

Ne bucurăm să vă îndrumăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Formular de Contact

Mașini similare, accesorii