Project Description

Mașini CUBESTA® de sablare cu rostogolire pe tambur rotativ

SISTEME DE SABLARE CU ROSTOGOLIRE PE BANDĂ CONTINUĂ, PE TAMBUR ROTATIV

Aceste sisteme sunt potrivite pentru sablarea automată a pieselor turnate, forjate, ștanțate, tăiate cu flacără și sudate compatibile cu tamburul în funcționare în serie, precum și pentru întărirea suprafeței arcurilor.
Centura cu canelură este formată din cauciuc perforat cu țesătură de susținere și este potrivită pentru greutăți unitare de până la 20/30 kg, în funcție de versiune.

Piesele sunt așezate fie manual, fie cu un dispozitiv de înclinare hidraulic din containerul de transport pe banda curată și circulate continuu în timpul procesului de sablare. După sablare, sistemul de sablare este golit prin schimbarea direcției de transport a benzii cu canal.
Piesele sunt așezate pe o curea de descărcare, un transportor vibrant sau direct într-un container de transport de mai jos.

SISTEME DE SABLARE CATERPILLAR
Aceste sisteme sunt potrivite pentru sablarea automată a pieselor turnate, forjate, ștanțate, tăiate cu flacără și sudate compatibile cu tamburul în funcționare în serie.
Centura de omidă este formată din plăci de oțel sau oțel de mangan foarte rezistent la uzură și lanțuri turnate și, în funcție de design, este potrivită pentru greutăți unitare de până la 125 kg / 200 kg.
Părțile sunt transferate de la containerul de transport la banda curată cu un dispozitiv hidraulic de înclinare și circulate continuu în timpul procesului de sablare. După sablare, sistemul de sablare este golit prin schimbarea direcției de transport a centurii de omizi.
Piesele de prelucrat sunt așezate pe o curea de descărcare, un transportor vibrant sau direct într-un container de transport de mai jos.

Mai multe despre Rump: https://www.rump.de/

Ne bucurăm să vă ajutăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Contact

Mașini similare, accesorii