Project Description

Uscătoare circulare

Procesul de vibrofinisare este, de regulă, un procedeu umed, astfel încât piesele trebuiesc uscate după prelucrare. Pe lângă uscarea cu aer cald, uscarea se poate efectua şi cu medii de uscarecum sunt şroturile de coceni de porumb sau de nuci.
Şrotul de coceni de porumb este un produs natural. Se obţine prin mărunţirea, cernerea şi desprăfuirea cocenilor de porumb. Granulatul rezultat poate fi obţinut cu diverse dimensiuni. Alegerea dimensiunii granulelor depinde, în principal, de geometria pieselor care trebuiesc uscate.
Şrotul de nuci este, ca şi şrotul de coceni de porumb, un produs natural, care constă din coji de nuci mărunţite şi cernute. Acest granulat, faţă de şrotul din coceni de porumb, prezintă o putere de absorbţie mai mică, dar se diminuează pericolul formării de praf pe suprafaţa pieselor.
După vibrofinisare piesele sunt, de regulă, ude şi trebuiesc, în majoritatea cazurilor, uscate imediat. În acest scop există o diversitate de uscătoare Spaleck pentru diverse aplicaţii.

Ne bucurăm să vă ajutăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Contact

Mașini similare, accesorii