Project Description

Pietre abrazive

Corpurile de şlefuit sunt fie dintr-un produs ceramic, numite corpuri de şlefuit ceramice, fie dintr-o răşină polimerizată cu incluziuni de şlefuire, numite şi corpuri de şlefuit din material plastic. Deoarece piesele prelucrate în procesul de finisare diferă, formele şi dimensiunile corpurilor de şlefuire sunt foarte diverse. În funcţie de compoziţie, corpurile de şlefuit sunt de la moi până la puternic abrazive.
Corpurile de şlefuit din material plastic se folosesc, de regulă, pentru materiale moi, ca de exemplu aluminiu; corpurile de şlefuit ceramice îşi găsesc aplicaţie la prelcrarea materialelor mai dure, ca de exemplu oţel.
Corurile de lustruit constau în principal din porţelan sau oţel inoxidabil. Acestea sunt puţin abrazive sau sunt neabrazive. Suprafeţele sunt nivelate asfel încât se obţin suprafeţe lustruite.
Corpurile de lustruit din oţel inoxidabil au formă sferică sau de satelit. Corpurile de lustruit din porţelan au dimensiuni reduse si formă cilindrică.
Alte informaţii privind dimensiunea, forma şi eficacitatea le găsiţi în catalogul nostru de adaosuri tehnologice.

Ne bucurăm să vă ajutăm!

Vă stăm la dispoziție cu o evaluare completă pentru sistemul de curățare de care aveți nevoie. Contactați-ne telefonic sau prin formularul de contact, vă vom sfătui fără obligații.

Contact

Mașini similare, accesorii